torsdag 1 augusti 2013

Helgrillat lamm, gris eller vildsvin?

Nu har vi äntligen möjlighet att erbjuda helgrillat lamm, gris eller vildsvin. Här på bilden ser ni en gris som är special sprutsaltad, kryddad, grillad och lätt varmrökt, denna behöver man bara grilla i cirka 2 timmar själv så är den klar. Man kan välja på
- färskt vildsvin (20 - 50kg), lamm (12-30kg) eller gris  (20-50kg)
- special sprutsaltad (ej grillad)
- special  sprutsaltad och kryddad (ej grillad)
- special sprutsaltad, kryddad, grillad och varmrökt
- special sprutsaltad, kryddad, grillad och lätt kallrökt
Beroende på hur länge ni vill stå vid grillen själva så kan vi grilla vildsvinet, lammet eller vildsvinet i förväg som ni vill ha det.
Dessutom kan ni hyra grillställningen och/eller hyra personal  från oss som hjälper till vid grillningen.
Vid vidare önskemål eller frågor ring Günther (det är han som skrattar på bilden ....).

Inga kommentarer: