söndag 15 augusti 2010

Mmm, där satt den ... vilka goda lammkorvar!!!

Idag har Günther och Roland återigen haft korvtillverkning, och den här gången testade de två nya recept på lammkorvar.  I testpanelen satt förrutom tillverkarna även jag och Lovisa och vi kunde bara säga mmmm, det var gott. Naturligtvis smakar det extra gott när man vet att köttet kommer från djur som har haft det bra samt att de inte innehåller några onödiga tillsatser.

Förrutom dessa utsökta korvar provade vi även den nyrökta kasslern gjord på linderödssvin, och det var också väldigt gott.


Här ses en utav medlemmarna i testpanelen som aldrig fick nog ... dock fick pappa Günther stoppa denna påbörjade erövring, eftersom hon redan ätit alltför många korvar dessförinnan. Dock är det alltid lika roligt att se barn med bra aptit, speciellt när det är så goda saker som hemtillverkade lammkorvar.
2 kommentarer:

Therése sa...

Hejsan! Det där med lammkorven verkar ju helt klart en hit. I alla fall om man ska gå efter vad Lovisa tycker. Men jag tror dig! :) Det kan ni ju bjuda på när vi kommer till er på middag nästa gång!!! *ler*

guenther sa...

..... jooooooooo, det kan vi göra,..........

günther