söndag 26 september 2010

En lugn och skön söndag!

Idag har vi haft en lugn och skön söndag. Jag tog morgonskiftet ute hos kossorna, för att se om den var någon som visade några brunsttecken, dock där var det lugnt. Därefter låg vi och drog oss en bra stund i sängen alla fyra (så gott det går med en 8månaders bebis och en 3- åring). Efter en sen frukost och diverse sysslor i stallet så gick vi alla fyra och letade lite svamp. Blev ingen lång svamptur, eftersom vår yngst deltagare tröttnade efter en stund och hellre ville gå och lägga sig, men några kantareller hann vi hitta dessförinnan.

Günther som gärna vill ta vara på allt, passade även på att plocka lite plommon, vilka han senare på kvällen gjorde pannkakor på. Ville inte göra honom besviken när vi åt dem, men ärligt talat så var de inte speciellt goda. De var nämligen väldigt sura, samt så hade han glömt saltet i smeten och den första brände han vid ... men imorgon så har han lovat att göra ett nytt försök  (smeten måste man ju, under alla omständligheter göra slut på ...suck).


7 kommentarer:

Cecilia sa...

vilka fina bilder, och vilka härliga minnen för barnen! ni är ett med naturen!

Linda sa...

Alltid lika roligt att gå in och se att du har lämnat en kommentar igen. Kram på dig!

Anna sa...

Har surfat runt lite på er sida nu, otroligt fin - proffsigt! kram kram Anna

Anna sa...

Hallåå, nu räknar jag ju med en daglig uppdatering. Så att vi kan få lite naturupplevelser här borta i stan:) kram

Linda sa...

Halllåååå tillbaks, du har ju inte littte krav alltså. Men ok, jag skall försöka bättra mig, så Cornelis får lite naturupplevelser i stan.

Karolina sa...

Vilka härliga bilder! Vi måste ses när vi kommer till Tibro nästa gång. Vincent har blivit stor förstår jag (även om han knappt syns där bakom :-)).

Stora kramar
Karro

Linda sa...

Jo då, han växer så det knakar ... speciellt magen. Ge Ture en stor grattiskram ifrån oss lite för sent. Ni är välkomna!