torsdag 27 oktober 2011

Slakteriet ändrar form!

Idag hade det blivande slakteriet ändrat skepnad något när jag kom hem från arbetet. Baksidan var klädd med den förmålade träpanelen och på framsidan hade killarna från Morgan Larssons Bygg fått upp taket över lastkajen. Tycker själv det harmoniserar riktigt bra med byggnaden (lättar liksom upp den annars rätt så lång, smala byggnaden lite grand).

Annars så har det varit rätt så sena kvällar de sista dagarna. Vindskivorna till slakteriet var tvunget att målas färdiga (gjorde de sista idag), planlösningen i badrummet på ovanvåningen var tvungen att spikas iom att rörmockarn har varit här mm.

Gjorde även ett snabbt beslut igår morse (tillsammans med min far) att vi inte lägger in ekparkett på ovanvåningen utan tar ett massivt furugolv av enklare sort istället (tyckte helt enkelt inte att det passade med en modern ekparkett i detta hus). Golvbrädorna kom idag och imorgon kommer Henrik och Stefan antagligen komma en bit på vägen i vårt blivande sovrum (skall bli himla spännande att se resultatet).
Inga kommentarer: