lördag 5 november 2011

Takstolsfest!

Igår hade vi en liten takstolsfest med Morgan Larssons Bygg samt våra nära och kära. Vi hade festen inne i slakteriet och hade fixat ihop bord mha halmbalar och byggmaterial samt dekorerat med lite körsbärsblad. Günther som var grillmästare hade placerat grillen ute på lastkajen och stod där och grillade hemmagjorda korvar, lamm- samt linderödskotletter. Därtill serverades "brötchen" och tyskt öl. Efter maten var det kaffe och hemmagjord äpplekaka samt för de som ville fanns det även lite olika snaps-varianter att avkosta. Var en mycket trevlig och mysig kväll och jag hoppas att alla blev mätta och att de inte frös för mycket. Tog tyvärr lite dåligt med kort under kvällen, men kan kanske fixa fram några bättre foton ifrån några av de andra "fotograferna" senare i veckan.

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Hej! Roligt att läsa i tidningen om er och gården. Vilket spännande projekt! Och att få se Linda med magen på bild äntligen!

Linda sa...

Ja du, kunde reportern inte varit så snäll iallafall och skrivit att jag var höggravid !!!! Såg ju ut som en bulldozer på fotot :-( , men nu är det bara en vecka kvar till utsatt datum som är den 16 november.

Sofia(grannen) sa...

Stort stort grattis till den nya familjemedlemmen!!