tisdag 25 mars 2014

Vårt goda sidfläsk på Vann Spa Hotell & Konferens i Smögen!

Visst är det roligt att det blir fler och fler restauranger som inte bara pratar om att de serverar närproducerad kvalitetsmat utan också verkligen gör det. Här har ni ett sådant exempel Vann Spa Hotell & Konferens i Smögen. De har gjort en förrätt med vårt guldbelönade sidfläsk som ni ser på bilden här nedan. Så har ni vägarna förbi så är detta ett ställe där man garanterat kan äta mat med gott samvete.


Sidfläsk från Lilla Spännefalla lagerblads crème, bakade betor, bovete och persilja

Detta sidfläsk är saltat och varmrökt och vann Guld i SM i Mathantverk 2012.  Bovete är inget sädeslag, vilket det låter som, utan nära släkt med rabarber ochär glutenfritt. Vi smaksätter bovetet med god vinäger och persilja.
  Foto taget ifrån Vann Spa Hotell & Konferens sida på facebook.

Inga kommentarer: