tisdag 13 maj 2014

Vi har fått stipendium!!!

Idag har vi varit på en trevlig tillställning. Först blev vi inbjudna till lunch på Stadshotellet i Skara och därefter deltog vi på Hushållningssällskapet Skaraborgs årsmöte. Därefter delades två priser ut varav ett gick till oss enligt nedan, med motiveringen:

”För främjande av matkulturen i Skaraborg 2014" går i år till Linda & Hans-Günther Samuelsson från Tibro.
De bedriver uppfödning av köttrasen limousin, lamm och linderödssvin. De har eget slakteri bland annat för att undvika långa transporter. Djuren förblir lugna och det ger förstklassig köttkvalité. Även vilt hanteras och i deras gårdsbutik hittar man det mesta i köttväg. Detta är inte det första priset de får. I öppna SM för mathantverk har de tidigare kammat hem både guld och silver.

Jättekul att få detta stipendium samt en värdecheck på 5000 kronor utav Hushållningssällskapet. Känns som en trevlig bekräftelse på att det vi sysslar med uppskattas utav andra.

För er som inte vet så är Hushållningssällskapet en fristående medlemsorganisation som arbetar för ett utvecklat företagande på landsbygden och för en god livsmiljö i land och stad.


Diplomet som nu skall ramas in och få en fin plats i butiken.

Dessa fina blommor fick vi också att pryda köksbordet med.

2 kommentarer:

Sara sa...

Grattis!!

Monica sa...

Grattis! Det är ni VÄL värda!