tisdag 8 februari 2011

Fårbesättningen fortfarande MV-fri!

Idag har vi fått besked ifrån Svenska Djurhälsovården att vår fårbesättning fortfarande är MV-fri. Nu behöver vi inte provta fåren igen förrän januari 2014, det känns bra.

Annars så har vi idag hållit på och grejat lite i groventrén. Den är nämligen i stort behov av en liten uppfräschning med framförallt nymålning. Därefter skall lite fler klädkrokar sättas upp, så att alla stallkläder får plats (för både vuxna och barn).

Den 28 februari skall jag nämligen börja arbeta igen efter att ha varit föräldraledig i cirka ett år. Tills dess skulle det vara trevligt att ha groventrén klar samt även bokföringen som jag just nu håller på och roar mig med på kvällstid.

2 kommentarer:

Anna sa...

Härligt med renovering, hoppas det blir bra! Själv harjag börjat jobba och det.. är .. hm.. mindre kul. Eller jobbet är kul, men jag saknar min lille plutt så himla mycket. Hoppas vi kan ses snart, om inte annat blir det att återuppta lunchandet. kram kram

Linda sa...

Hör bara av dig när du känner att du orkar med besök, så kommer vi. Att vi skall luncha när jag börjar jobba .... det kan du räkna med!