lördag 11 maj 2013

Ni har väl inte missat hur vackert det är ute just nu ...

Jag och barnen tog oss en liten promenad i eftermiddag. Tror det var över ett år sedan som jag var ute och gick ... är lite bökigt med tre barn ... dock är nog den största boven tidsbristen helt enkelt. Ville så gärna se skogen när den är som finast ( i mitt tycke) när vitsipporna blommar som bäst och de är där som en grön/vit matta. Nu har ju Lovisa blivit en liten tjej och klarar av att cykla själv, och det underlättade något. Just idag samlade hon på fina pinnar vilket hon fyllde cykelkorgen med. Jag fick hejda henne flera gånger så att hon inte skulle få cykeln att välta eftersom den var överfull med pinnar :-).
På djurfronten har det hänt mycket. Fåren är utsläppta och går nu och betar på framsidan av huset. Baggarna släpper vi ut imorgon och därefter är det bara några få kvar i fårhuset vilka behöver lite extra tillsyn ett tag till. Två kalvar har kommit (den senaste kom nu ikväll) och det har kossorna fixat helt själva. Dock brukar vi ta in dem några dagar för att ha lite koll på att allt ser bra ut.
2 kommentarer:

Anna Danielsson sa...

Cornelis hade så roligt med dina barn idag! En kvart efter att de åkt, kom han lite ledsen till mig och sa "Jag längtar efter Lovisa":)! Stor kram kusin A

Sara sa...

Härliga vårbilder!!
Vi får ta lunchen på tidag nästa vecka. Är ledig på måndag...